Lechuza, οι αυτοποτιζόμενες γλάστρες

Εντυπωσιακές γλάστρες με μοναδικό σύστημα αυτοποτισμού Lechuza. Υψηλή ποιότητα – κατασκευάζονται στην Γερμανία!

Οι γλάστρες Lechuza

Οι γλάστρες Lechuza κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας – ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες – πλαστικό και για αυτό είναι εύκολη στην μεταφορά τους. Το σύστημα αυτοποτισμού, όπως πάντα είναι ο απόλυτος σύμμαχος των φυτών σας.

Το αυθεντικό σύστημα αυτοποτισμού Lechuza αναλαμβάνει την αξιόπιστη παροχή νερού στα φυτά σας ακόμα και τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Το άγχος για συχνό πότισμα είναι παρελθόν αλλά ακόμα και η φύτευση απλοποιείται με τα εσωτερικά δοχεία φύτευσης που αφαιρούνται και μεταφέρονται πανεύκολα με τις εργονομικές λαβές τους.

Το σύστημα αυτοποτισμού της Lechuza

Το φυτό με το Lechuza-Pon φυτεύεται στο δοχείο φύτευσης ή απευθείας στη γλάστρα. Μετά τη φάση ποτίσματος το φυτό ποτίζεται μόνο του μέσω της δεξαμενής.

  1. Φύτευση: Προσθέστε μια στρώση Lechuza-Pon, το οποίο περιλαμβάνεται στο σετ, στη διαχωριστική βάση. Τοποθετήστε το φυτό και γεμίστε τη γλάστρα με Lechuza-Pon ή χώμα.
  2. Φάση ποτίσματος: Τις επόμενες 12 εβδομάδες* ποτίζετε το φυτό κανονικά από πάνω. Όταν το φυτό αναπτυχθεί, μπορεί να ποτίζεται μόνο του μέσω της δεξαμενής νερού.
  3. Φάση αυτοποτισμού και φάση ξηρασίας: Μετά από τη φάση ποτίσματος, γεμίζετε τη δεξαμενή νερού από τη θυρίδα πλήρωσης, μέχρι ο δείκτης στάθμης νερού να φτάσει στην ένδειξη «max.». Έτσι, το φυτό σας θα αρχίσει να ποτίζεται μόνο του χάρη στο σύστημα Lechuza. Όταν ο δείκτης στάθμης νερού φτάσει στην ένδειξη «min.», ξεκινάει η φάση ξηρασίας, η οποία διαρκεί 2-10 ημέρες ανάλογα με το είδος του φυτού και την θέση του. Μετά από κάθε φάση ξηρασίας, γεμίστε ξανά τη δεξαμενή νερού από τη θυρίδα πλήρωσης, μέχρι να φτάσει στην ένδειξη «max.».

Σύστημα αυτοποτισμού με φιτίλι – Ιδανικό για τα μικρά φυτά

Για φυτά με μικρότερες ρίζες που δεν φτάνουν στη δεξαμενή νερού, είναι ιδανικές οι μικρές γλάστρες που διαθέτουν και φυτίλι. Το νερό και τα θρεπτικά συστατικά που αποθηκεύονται στο Lechuza-Pon φτάνουν ισορροπημένα στις ρίζες μέσω του φυτιλιού και της τριχοειδούς δράσης. Στα all-in-one σετ συμπεριλαμβάνεται και το υπόστρωμα Lechuza-Pon ώστε η γλάστρα σας να είναι έτοιμη για άμεση χρήση.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας παρακάτω:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
• Συμβουλές για την καλλιέργεια φυτών
• Λύσεις στα προβλήματα του κήπου
• Ιδέες για διαμόρφωση της αυλής σας

Εγγραφείτε στο newsletter μας.